home

Magamról

családi ház bejárata fenyő előtetővel Gyermekkorom szilárd elhatározása volt, hogy asztalos lesz belőlem. A dédapámtól a családra maradt szerszámok mágikus erővel vonzottak a kamrába, ahol a gyalupadon először készíthettem "remekműveimet". A szakmát kitanulva állami vállalatoknál dolgoztam és képeztem magam tovább. 1991-ben alapítottam meg saját vállalkozásomat. Sokat jártam külföldi kiállításokra, az ottani mesteremberek technikáit tanultam, mígnem 1998-ban mestervizsgát tettem. Igyekszem a régi, jól bevált tradíciókat megtartva, azokat a mai kor modern technológiájával és lehetőségeivel párosítani.

Munkáim során egy helység berendezésénél mindig előtérben állnak a természetes építőanyagok, mint a fa, a kovácsoltvas vagy a kő. Két éve elkészült új asztalos üzemünkben a legmodernebb gépek segítségével törekszünk a tökéletes minőségre és a vevők megelégedettségének elnyerésére. Szabadidőmben veszem a hátizsákomat, puskámat és az erdő csodálatos világában igyekszem feltöltődni. Itt merítek erőt a problémák leküzdéséhez, ihletet a munkámhoz.

SCHNEIDER JÁNOS asztalosmester
Schneider János   H-2831 Tarján, Kiskert u. 21. tel: 34/372-654, mobil: 20/9-425-548, e-mail: schneider-tarjan@hotmail.com